1. Szilárd burkolatú út √ 

2. Villamos áram √

3. Vezetékes ivóvíz √

4. Szennyvízcsatorna-hálózat √

5. Vezetékes gáz √

6. Vezetékes telefon √

7. Széles sávú internet √

8. Kábeltelevíziós hálózat √

9. Mobiltelefon-hálózat √ 

 

1. A belterületi utak fenntartása az önkormányzat feladata. A község lakóingatlanai teljes körűen megközelíthetők szilárd burkolatú utakon, az utak kátyúzása és padkázása szinte minden évben folyamatosan megtörténik, évente kijelölve a sorra kerülő utcákat, utakat.

2. A villamos energiát az EDF–Démász biztosítja a község területén.

3-4. Az ivóvíz-ellátás a helyi kútból történik, amelynek vize az új európai uniós előírások szerinti határértéket enyhén, de mégis meghaladó ammóniumértékkel rendelkezik, ezért a Dél-alföldi ivóvízminőség-javító program keretében tervezett a helyi kutak kiváltása és a község rácsatlakozása a barakai (Kalocsa) központú térségi hálózatra, amely ugyan az eddigi artézi víz helyett parti szűrésű vizet biztosítana, de megfelelő határértékek között. A szennyvízet a solti szennyvíztisztítómű fogadja be, de a hálózatot a vezetékes ivóvíz hálózatával együtt a Kalocsavíz Kft. üzemelteti.

5. A gázellátást több szolgáltató cégen keresztül lehet igénybe venni, az alapvető és leggyakoribb szolgáltató a GDF-Suez Rt.

6-8.Vezetékes telefont elsősorban a T-Com hálózatán, illetve a dunatetétleni székhelyű Marussi Kft. által lehet igényelni. Ugyanígy a Marussi Kft és a T-hálózat (T-Home) nyújt kábeltelevíziós és internetszolgáltatást is a faluban.

9. A mobilhálózatok a Vodafone által telepített átjátszóállomás (torony) segítségével érhetők el, ez a torony biztosítja a Telenor hálózat vételét is, a T-Mobile hálózat elérése a gyakorlati tapasztalatok alapján, helyi erősítés híján, nehézkesebb. (2011.09.26.)